Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Bios, uit eten, logeren, strand en warm!!

De vierde zomervakantie week is voorbij! En die zat weer vol met heel veel leuke dingen. Dustin moest weer aan het werk en hij werkte zelfs een dagje extra, maar tussendoor vermaakten we ons allemaal prima! De kinderen zitten over 2 weken alweer op school, ik moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken, het is veel te gezellig zo, haha! Maar ook dat komt tegen die tijd wel weer goed. Nog 2 weken vakantie! Kijk je mee naar onze week?

We beginnen de week bij de stadsboerderij. Daar kun je heerlijk in de bossen wandelen en allemaal dieren bekijken... Ik ga samen met de kinderen, net na de lunch en we maken een flinke wandeling. Daarna spelen ze in de speeltuin, zijn er genoeg dieren te aaien, halen we een ijsje en spelen ze nog verder. Voor ik het weet is het 17u geweest en gaan we richting huis....

Dinsdag gaan de meiden logeren bij mijn ouders. Opa en oma halen ze op tijd op en dan hebben Thijs en ik de hele middag samen. We besluiten om lekker naar de bios te gaan! Eerst wilden we naar de nieuwe minions film, maar de meiden willen die ook nog wel zien, dus we gaan naar de Superpets. Ook een hele leuke film!

De meiden vermaken zich ondertussen ook erg goed. Ze gaan glow in the dark midgetgolfen, airhockey spelen en daarna nog even naar de paarden kijken.... dat vinden ze echt geweldig!

Bij ons mag Thijs kiezen wat we gaan eten... hij kiest voor bestelde pizza. Helemaal prima. En omdat we die toch nooit op krijgen, hebben we woensdag een lekkere left over lunch ;)

Als de meiden ook weer thuis zijn, gaan we door naar de plaatselijke speelgoedwinkel. Ze hebben daar een Pokémon ruilmiddag en Thijs neemt een aantal van zijn kaarten mee. Er zijn veel kinderen, er wordt volop geruild en hij was blij met zijn nieuwste aanwinsten.

Thuis maak ik samen met Sofie een lekkere cheesecake, met chocolade chip cookies! Super lekker... het recept komt deze week online op de blog en als video op ons Youtube kanaal...

Donderdag is het al erg warm, poeh! We eten een broodje hamburger, met salade en ui en ik besluit om lekker in de tuin te bakken, dan blijft het binnen nog een beetje koel. Al loopt de temperatuur daarna iedere dag verder op, haha! Maar goed.. het was een goede poging voor de eerste dag van de hittegolf.

'S avonds zitten we lekker buiten, net als de dagen daarna. Daar is het lekker koel als de zon weg is... helemaal prima.

En de kat houdt de wacht... Die lag overigens iedere dag gewoon in de tuin, waar het erg warm werd. Maar binnen was niet interessant... nou ja, zelf weten, haha!

Vrijdag zoeken we de verkoeling binnen op. We gaan even naar de Ikea (Waar het overigens niet echt druk was) en daarna koelen we af met een ijsje. Daarna nog een rondje bij Loods 5 en de dag was goed besteed.

Vrijdagavond kwamen opa en oma oppassen en gingen wij gezellig uit eten. We konden lekker buiten zitten en dat was heerlijk! We hebben enorm moeten lachen, want alles waar ik trek in had werd als eerste gebracht. Zelfs mijn drinken was er als eerste.. Dustin vroeg zich al af of ik zijn bestelling gewist had, haha! Hij zei; ik maak meteen een foto van je... met al je eten en drinken. Gelukkig kwam de rest snel daarna en kon hij ook lekker eten!

Na het eten maakten we nog een wandelingetje. Er was kermis in de Stad, dus daar liepen we nog even overheen... daarna nog even bij het stadsstrand en nog even op de foto. Daarna konden we weer naar huis na een leuke date Night!

Zaterdag ging Dustin naar zijn werk, waar het inmiddels een kleine sauna was ;) Wij pakten de spullen in en gingen wat afkoelen op het strand. We waren er om 10u al, lekker vroeg! Toen het echt warm was, gingen we weer naar huis.

'S middags ging Thijs nog zwemmen bij een vriendje en brachten we hem met de fiets weg. De meiden speelden lekker en ik werkte nog even, toen was het alweer tijd om hem op te halen... die middag vloog dus voorbij!

Deze foto maakte Sara op zondag. We begonnen de dag lekker relax, daarna nog even werken (ik kreeg de laatste dagen opeens heel veel opdrachten binnen, zo leuk!) en 's middags naar opa en oma omdat oma jarig was. We gingen lekker uit eten en sloten af met een ijsje, zoals je ziet. Weer een geslaagde dag.


En zo kwam er een eind aan de week, waarbij we dus weer heel veel leuks deden. De komende week gaat het wat afkoelen (daar zijn we inmiddels wel aan toe) en staat er nog een logeerpartij, etentje, feestje en nog veel meer leuks in de agenda, deze week is vast ook weer veel te snel voorbij. Fijne week allemaal!

Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Show More
Share by: