Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; lekkere koffie,

naar de tandarts en middelbare scholen

De week was lekker druk! We waren druk met werk, ik moest even flink aan de studie, we gingen naar de tandarts, scoorden koopjes, dronken lekkere koffie en maakten kennis met middelbare scholen... weer meer dan genoeg foto's om te laten zien dus! Kijk je mee naar onze week?!

We beginnen de week met een mooie regenboog! Dustin en ik maakten beiden een foto... Dustin onderweg naar huis (en die was het mooiste) en ik vanuit de tuin. Het was ook zo aan het regenen de hele dag... Dustin kon precies tussen de buien door toch op de fiets naar zijn werk en weer naar huis, fijn!

Dinsdagavond was ik alleen met de kinderen en maakte ik meteen uit school een lekkere pan uiensoep. Het regende nog steeds flink, dus dat paste er mooi bij! Mijn ouders kwamen vlak voor het eten nog langs... ze hadden een Too good to go box gescoord en brachten wat dingen langs. Ik bakte meteen deze karma kebab voor bij de soep... maar hoewel we eigenlijk nooit iets weggooien, ging dit wel weg. Het stonk vreselijk en was helaas echt niet te eten, jammer!

Woensdag gingen Dustin en ik gezellig op pad. Even een kop koffie en wat boodschappen doen... iets anders dan ons wekelijkse ontbijtje, maar dit was ook erg lekker!

En we bestelden er ook iets lekkers bij... verschillende soorten brownies. We deelden een portie en het was heerlijk!

'S middags was het weer eens tijd voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts... de maanden gaan snel voorbij en voor je het weet is het weer tijd. We werden allemaal goedgekeurd, alleen Thijs moet binnenkort even terug voor foto's, omdat zijn kiezen nog gewisseld moeten worden, maar die willen er tot nu toe niet uit ;) Aangezien het binnenkort tijd wordt voor een beugel, gaan we even kijken of ze nog goed vast zitten of er nog iets gaat gebeuren... we gaan het zien!

Thuis konden we nog even genieten van de zon, lekker na 2 dagen regen! En zo even wat zonnestralen meepakken. De kat kwam meteen bij mij liggen en de kinderen speelden lekker buiten...

'S avonds was het tijd voor de eerste kennismaking met de middelbare school! Toen ik dat deelde op Instagram kreeg ik heel veel berichtjes of Thijs al in groep 8 zit! Maar nee... hij zit nu in groep 7 en het is belangrijk om alvast te gaan kijken. We konden via verschillende webinars kennis maken met scholen en er zaten best wat interessante scholen bij! Dus het was een leuke avond en een leuke kennismaking.

Donderdag was het weer een gewone werkdag en begon ik de dag met koffie! Ik gebruik nog steeds kaneel bij de cappuccino, nog steeds lekker! ;)

'S avonds hadden we restjesdag en ik had nog een stokbroodje over. Die deed ik in de pan met olijfolie, zout en kruiden... en dat waren heerlijke broodjes en er hoefde niets weggegooid te worden, mooi!


Ik maak ze ook vaak met knoflookboter, die zijn ook super lekker.

Vrijdagochtend haalden we even wat boodschappen bij de AH en scoorden we weer brood met korting. We hadden 3 volkoren broden en een zak krentenbollen voor in totaal € 2,-

Net even anders dan Too good to go, maar ook erg fijn om even mee te nemen!

Na school kon het weekend beginnen en bakten we brownies met karamel, het was een bakmix die nog in de kast stond (laatst met 35% kortingssticker gekocht) en zo hadden we weer iets lekkers... een beetje veel in dit weekoverzicht, haha!

Zaterdag ging Dustin naar zijn werk en deden wij lekker rustig aan. De kinderen vonden 1 Oktober de ideale datum voor de eerste kerstfilm... helemaal prima, alleen maar leuk!

Na de lunch gingen we lekker naar het bos! We maakten een wandeling van zo'n 3 kilometer en de kinderen speelden nog in de speeltuin. Lekker een frisse neus gehaald en lekker bewogen, heerlijk!

Zondag ging Dustin met de kinderen op pad en ik wilde net aan het werk gaan, toen ik werd gebeld... of ik zin had om mee te wandelen bij de Oostvaardersplassen. Dat wilde ik wel! We maakten een mooie wandeling, daarna namen we een lekkere kop koffie en wandelden we weer terug... weer flink wat kilometers in de benen!


En toen was het weekend (en de week) dus weer voorbij. Het was druk en we hebben erg veel gedaan, maar ook heel veel leuks, dus dan is het helemaal niet erg! De komende week staat in het teken van werk en nog veel meer leuke dingen, haha! Dus we maken er weer iets moois van. Fijne week allemaal!

door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
Show More
Share by: