Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Lekker bakken, koopjes scoren

en wandelen in de regen...

Het is weer maandag. De kerstvakantie is voorbij en de kinderen zijn weer naar school... We hebben weer heerlijk vakantie gevierd... lekker uitslapen en leuke uitstapjes. Het ging weer veel te snel voorbij! Afgelopen week moest Dustin weer werken, maar we deden nog genoeg; kijk je mee naar een nieuw weekoverzicht?

Maandag was het nieuwjaarsdag. Na een korte nacht konden we lekker ontbijten met onze logees en toen zij weg waren, maakten we het huis weer lekker aan kant. 's middags maakten we een lange wandeling van 1,5 uur... het was heerlijk buiten! Daarna besloten we om lekker pizza te bestellen. Lekker op de bank met een leuke film en zo sloten we de dag af. Iedereen ging lekker op tijd naar bed en de kinderen sliepen dinsdag enorm uit, ze hadden het nodig!

Dinsdag was het erg regenachtig. Maar ach... voordat de kinderen wakker waren en allemaal lekker gedoucht hadden, was de halve dag al voorbij ;) We reden even naar de bieb, want er moesten een aantal boeken terug. Er werden ook boeken verlengt en er werd nieuw leesvoer meegenomen. We keken bij nog wat winkeltjes, want 1 van de meiden wilde graag iets kopen van haar zakgeld. Het was veel duurder dan ze had verwacht en na lang twijfelen besloot ze om het niet te doen, daar was ze later in de week extra blij mee, maar dat lees je straks.

Woensdag was Dustin weer lekker vrij. We moesten wat dingen regelen en we gingen naar de tandarts... allemaal geen gaatjes, dus dat is top! Thijs is laatst bij de ortho geweest, maar hij moet nog wat wisselen, dus dat traject komt later nog. Ik ging aan de slag met het recept voor Granola. Heb je de video al gezien? Hij staat natuurlijk al online!

Donderdag brachten we Sara naar opa en oma. Zij ging lekker bakken samen met oma. Ik ging met Thijs en Sofie even langs de kringloop om een doos weg te brengen. We namen ook wat dingen mee... gelukkig wel minder dan we wegbrachten ;)

Daarna deden we een leuke boswandeling! Het was een beetje pech, want het zou droog blijven, maar het begon net te regenen toen we al in het bos stonden. Nou ja, het viel gelukkig mee.. dus een paraplu mee en lekker doorlopen.

We besloten om nog een korte speurtocht te doen... waarbij we deze ekster schatkist moesten openen. De code kwam via mijn telefoon, maar we kregen hem toch niet open door de regen, het slot wat te nat, oeps! Volgende keer maar eens proberen.

Aan het eind van de middag kwam Sara weer thuis.. met een heuse cupcake doos ;) die had ze, na het bakken ook meteen even in elkaar geknutseld.

Ze had een bakmix meegenomen van de AH voor sneeuwpop cupcakes... Het was niet echt een aanrader, ze vond het wel leuk om ze te maken, maar de cakejes werden niet erg groot, het rijzen gebeurde niet echt en ze waren ook qua smaak niet echt heel lekker. Jammer, maar dan weten we dat voor de volgende keer! Ze had het in ieder geval leuk gehad bij opa en oma, dus dat was de bedoeling geweest.

Vrijdagochtend gingen we lekker naar de bios! De kinderen lekker iets te drinken en een bak popcorn... we gingen naar de Wonka film en hoewel ik van een aantal anderen had gehoord dat hij wat tegenviel, vonden wij hem erg leuk!

Zaterdag was het de beurt aan Thijs om te gaan bakken bij opa en oma. Ik bracht hem weg en ging daarna lekker winkelen met de meiden. We konden een bezoekje aan de stroopwafelkraam niet weerstaan... de 1 ging voor een kanjer en de ander voor kruimels met stroop...

En Sara vond een klein tasje van Stitch. Die had ze eerder deze week gezien in een andere winkel.. deze was maar liefst €16,- goedkoper, bizar! Maar daar wilde ze dus wel haar zakgeld aan uitgeven! Verder kochten we nog wat truien, de meiden hebben nu genoeg voor de rest van de winter.

En Thijs kwam thuis met een mooie taart! Zoveel lekkers weer deze week... Hij had erg zijn best gedaan en had het ook leuk gehad, weer een geslaagde dag!


En nu is het zondag. We zijn vanmorgen nog naar de trampoline hal geweest. Sara sport daar nu iedere week, maar dat is in de vakantie niet, dus ze gingen lekker met zijn drieën vrij springen terwijl wij aan de koffie zaten. Verder ben ik nog even aan het werk en sluiten we de vakantie vanavond af met lekkere hapjes en weer een film denk ik. Ach, daar is het vakantie voor! Die 2 weken vlogen weer voorbij en we hebben genoten. Deze week zit weer vol met school, werk en sport, want dat begint allemaal weer! Met tussendoor nog wat rust komt het vast goed, fijne week allemaal!

door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
Show More
Share by: