Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Studiedag, bakken, feestje en Too good to go

Het is maandag en dat betekent; tijd voor een nieuw weekoverzicht! De kinderen hadden vorige week nog een extra studiedag, ik haalde een Too good to go box op, bakte voor een nieuw recept, we waren verkouden en Thijs had nog een feestje... kijk je mee naar onze week?!

Maandagochtend kijk ik altijd even op mijn horloge. Meestal zet ik zo'n 70.000-80.000 stappen per week (iets meer dan 10.000 stappen per dag) Maar deze week waren het er iets meer. Toch altijd leuk om even te zien en ruim 62 km. lopen in een week vind ik eigenlijk flink ver!


Ik merk dat ik steeds meer plezier krijg in het wandelen. Ja, als oudje kun je het nog steeds doen, maar ach, ik vind het heerlijk! Mijn dagelijkse rondje is soms een goede dagelijkse ronde, dus ik ga er lekker mee door. Inmiddels luister ik naast podcasts ook naar luisterboeken, dus er is nog genoeg om te luisteren en te wandelen!

Maandag hebben de kinderen nog een studiedag, dus we zijn gezellig thuis. We gaan even naar het winkelcentrum voor wat nieuwe knutselspullen, dat is altijd leuk! Daarna zijn ze allemaal druk met een huis maken (de meiden) en gamen (Thijs)

Maandagmiddag gaan we even naar de stadsboerderij. We maken een wandeling en gaan even op bezoek bij de dieren... de geitjes vinden ze erg leuk deze keer! Met opa en oma vermaken we ons goed, nog even een ijsje en de studiedag is alweer voorbij!

Deze week ben ik wat minder actief. Dustin is al een aantal dagen flink verkouden en dinsdag merk ik dat ik ook aangestoken ben, mijn stem is bijna helemaal weg en ik heb 's middags een telefonische afspraak (handig!), gelukkig gaat dat uiteindelijk wel redelijk (al klink ik alsof ik 6 dagen gefeest heb) Ik doe dus wat dagen rustiger aan en dan gaat het een stuk beter. Dustin is vanaf woensdag thuis van zijn werk, bij hem duurt het allemaal een stuk langer... gelukkig geen corona overigens, maar dit is ook vrij irritant!

Woensdagmiddag ga ik samen met Thijs even naar het winkelcentrum. We moeten nog een cadeautje kopen voor een kinderfeestje (en maandag was de winkel nog niet open) Dus we gaan samen even op de fiets. Ik haal meteen deze sop, de meiden vinden deze geweldig! Roze en hij ruikt naar snoepjes vinden ze ;)


Geen spon hoor, maar hij kost € 0,89 per fles, dus dat is ook mooi meegenomen! (Heb je een Etos kaart dan ontvang je op 2 dezelfde producten de 2e voor de helft van de prijs, maar dat geldt niet bij deze douchegel, omdat dit een prijspakker is, dan weet je dat even) ;)

Dustin kreeg dinsdag nog iets lekkers van een collega die afscheid nam, dus dat was een mooi toetje voor woensdag, erg lekker en lief!

Donderdagochtend fiets ik, als de kinderen naar school zijn, naar een andere supermarkt waar ik voor de eerste keer en Too good to go broodbox ophaal. Ik ben blij verrast! Allemaal lekker brood. Dat delen we met mijn ouders en de vriezers zitten weer vol.

Donderdag is ook meteen een warme dag. Het wordt hier boven de 30 graden! We maken lekker pasta salade, want salades zijn altijd goed met erg warm weer... het recept staat ook op de blog.

Als het vrijdag wat afgekoeld is, dan ga ik lekker bakken... ik maak lekkere muffins en het recept komt binnenkort natuurlijk op de blog voorbij!

Zaterdag heeft Thijs een feestje. Na de lunch breng ik hem weg op de fiets... Ja, weer op de fiets, dat doen we vaker inmiddels ;) Helaas heb ik even pech, ik sta nog lekker te kletsen en dat begint het toch best flink te regenen... snel naar huis, maar ik moet toch even opdrogen.


Als hij om 19u weer opgehaald moet worden, dan zegt de ene regen app dat het droog blijft en de andere zegt dat het echt gaat regenen. Ik besluit om nu geen risico te nemen en ga met de auto. Wat ben ik daar blij om! Als we de auto instappen, barst het los... onweer en een mega bui! Van de auto naar de voordeur zorgt er al voor dat we doorweekt zijn... haha!

Nog even een foto van de middag. Want als ik Thijs heb weggebracht en weer thuis ben, is het weer droog... met de meiden ga ik even naar de markt en de bieb, Dustin kruipt lekker in bed, die slaapt lekker bij en zo vermaken we ons prima.


Zondag hebben we een rustige dag. We starten de dag met een lekker ontbijtje, Thijs gaat bij opa en oma spelen en wij maken met de meiden een mooie wandeling in het bos. Zo is er weer een week voorbij!


De komende week horen de meiden of ze binnenkort mogen afzwemmen (spannend! We zijn benieuwd) Dustin gaat wat extra werken (iets met die collega die weg ging en personeelstekort, dat is helaas overal zo) en gaan we in het weekend een dagje weg. Ik heb er al zin in, eerst maar eens aan het werk, fijne week allemaal!

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een telefoon voor je kind
door Doortje 28 mrt., 2024
Waar moet je op letten bij een eerste telefoon voor je kind? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
De leukste paas activiteiten met kinderen
door Doortje 28 mrt., 2024
Het paasweekend staat voor de deur, de kinderen zijn lekker een lang weekend vrij, dus genoeg te doen!
Onze week; Nieuwe schoenen, ramen wassen, pannenkoeken en Pasen in huis
door Doortje 26 mrt., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Het inrichten van een babykamer, zo doe je dat!
door Doortje 25 mrt., 2024
Wij geven tips voor het inrichten van de babykamer (gesponsord artikel)
Recept; Havermout, chocolade koeken voor Pasen
door Doortje 23 mrt., 2024
Vandaag delen we het recept voor onze heerlijke havermout, chocolade koeken voor Pasen!
Hoe ga je om met kinderen van verschillende leeftijden tijdens de feestdagen?
door Doortje 22 mrt., 2024
Feestdagen, ze zijn druk voor de kinderen! Vandaag geven we tips voor leuke feestdagen! (gesponsord)
Je financien bijhouden
door Doortje 21 mrt., 2024
Een druk gezin en toch alles financieel op de rit? Ik geef je vandaag handige tips
door Doortje 19 mrt., 2024
Onze week; Een beetje lente, bloesembomen en logeren!
Recept; Paascake
door Doortje 16 mrt., 2024
Het eerste paas recept van dit jaar; Paascake!
Hoeveel spaargeld zou je moeten hebben?
door Doortje 14 mrt., 2024
Hoeveel spaargeld moet je achter de hand hebben? Vandaag duiken wij hier dieper op in... en zetten alles voor je op een rij.
Show More
Share by: