Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Naar de oogarts, Relax en klaar voor de herfst!

Onze week... dat was me het weekje wel! De agenda stond vol met een bezoekje naar de oogarts en onder andere een schoolreisje, maar het liep weer helemaal anders dan gepland! Kijk je mee?! 

Maandag... Ik had de kinderen naar school gebracht en kwam thuis toen ik even goed moest kijken of de kat nog leefde, haha! Hij lag languit in het zonnetje te relaxen op de tuintafel. Groot gelijk hoor, de keren dat de zon erdoorheen kwam afgelopen week was het heerlijk....

Na school wilden de kinderen kastanjes zoeken in het bos... we liepen een heel eind, maar vonden er niet veel. Gelukkig bedacht ik nog een speeltuintje waar het altijd vol ligt met kastanjes, dus we maakten even een omweg, maar vonden er toen heel erg veel... missie geslaagd!

Dinsdagmiddag hoefden de meiden niet naar school. Ze moesten weer eens naar de oogarts in het ziekenhuis om de ogen goed te laten opmeten.. deze keer weer met die vervelende druppeltjes! Dus ze zagen bij thuiskomst erg weinig en wazig. Gelukkig lijken hun ogen nu niet slechter te worden, ik hoop dat dat zo blijft, ze hebben namelijk een flinke sterkte dus als dat zo blijft voelt dat als een verbetering... we plofden 's middags lekker op de bank en aten kruidnootjes... prima om zo de middag door te komen!

De kinderen vinden het steeds leuker om te helpen met koken, van mij mogen ze ook altijd veel doen... omgaan met een mes leer je toch het beste door het gewoon te doen. Ook de dunschiller kunnen ze al prima gebruiken, dus de wortels werden deze keer voor mij gedaan.

Het is ook echt weer tijd om 's avonds met een dekentje op de bank te liggen, kaarsjes aan en gezelligheid.. ik begin zowaar steeds meer van de herfst te houden ;) Dit dekentje nam ik laatst mee bij de Kik, een kledingwinkel waar ze ook allerlei accessoires voor in huis hebben.... en het is een perfecte aankoop; lekker warm en de katten komen er altijd gezellig bij liggen.

De kastanjes die we maandag vonden moesten natuurlijk versierd worden... dus wat heb je nodig? Kastanjes, plakband of lijm en glitters! Ze kregen allemaal een mooi glitterjasje en liggen inmiddels door de hele woonkamer... lekker te glitteren. En al die glitters neemt de stofzuiger wel weer mee ;)

Eind van de week gingen de kinderen op schoolreisje! Deze keer naar de Efteling, zo leuk! Ik mocht deze keer mee, maar doordat het niet helemaal goed geregeld was, ging dat uiteindelijk niet door. Een flinke domper, ook de kinderen waren teleurgesteld... maar goed.. als zij een leuke dag zouden hebben vond ik het prima, gelukkig kreeg ik door de dag heen wel leuke foto's doorgestuurd, zo kon ik toch een beetje meegenieten.

Ik besloot de tijd goed te gebruiken en verzette flink wat werk achter de laptop en in het huishouden... altijd fijn! Ik kocht ook nog deze sloffen, de lelijkste die ik zo ongeveer kon vinden, haha! Maar wel heerlijk warm!

Ik kocht ook nog een lekkere warme trui, een leuke blouse, nieuwe pyjama en ik nam voor de kinderen het grote speelgoedboek mee. Wij kregen die van oa Lobbes en bol.com al door de brievenbus, maar deze wilden ze natuurlijk ook nog wel even uitpluizen... voor we het weten is het alweer pakjesavond, dus de verlanglijstjes moeten inmiddels wel gemaakt worden. ;)


En zo vloog de week eigenlijk voorbij... lekker druk, maar toch ook weer niet. Het is altijd fijn om veel dingen te kunnen doen en van alles op orde te brengen. De komende week staat de agenda alweer vol met leuke etentjes en oa een leuk uitje, dus allemaal leuks! Wij maken er weer een mooie week van, jullie ook?!

Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Onze week; Lekker lenteweer, naar de dierenarts en heerlijk eten
door Doortje 09 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Op zoek naar goede pannen? Lees hier de tips!
door Doortje 08 apr., 2024
Op zoek naar goede pannen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Recept; Aardbeien jam twisters
door Doortje 06 apr., 2024
We maken vandaag lekkere makkelijke aardbeien jam twisters!
Show More
Share by: