Het leukste gratis uitje in de zomer!

 

Goedemorgen! Als eerste even een technische mededeling; Ik kreeg van verschillende kanten te horen dat het reageren op mijn blog niet meer lukt! Ik heb geen idee hoe dit komt, maar de helpdesk is inmiddels op de hoogte, dus ik hoop dat het snel weer werkt! 


Ik hou enorm van de zomer, van de warmte, van de zon en lekker veel buiten zijn! Wat dat betreft boffen we enorm met het huidige weer, de zomer is nu al hartstikke goed en laten we hopen dat dat zo blijft :) 


In de zomer vind ik het ook makkelijker om leuke dingen te doen met de kinderen, want er zijn gewoon meer opties als je ook lekker naar buiten kunt. Een uitje naar de speeltuin, naar een andere speeltuin, lekker fietsen of ergens picknicken... allemaal leuke opties! Maar het leukste en gratis uitje in de zomer vind ik wel het strand! 


Hoewel wij niet bij de kust wonen, is er ook hier strand te vinden en op vakantie zijn we weleens naar een recreatieplas geweest, ook prima om naartoe te gaan. Voor kinderen is het ook 1 groot feest; Met water en zand spelen blijft bij veel kinderen favoriet en als wij op het strand zijn, dan zijn de kinderen uren zoet. Lekker "zwemmen", zandkastelen bouwen en schelpen zoeken.


Als je naar de bekende grote stranden gaat, dan is het natuurlijk niet gratis, maar zoek eens op internet naar strand in de buurt, er is vast iets te vinden! Wij nemen altijd speelgoed mee uit de zandbak (emmertjes en schepjes) en er gaat een tas mee met handdoeken en versnaperingen zoals flesjes water, fruit, koekjes of zoutjes. Zo komen we de tijd wel door! 


Mocht je nou minder van de zon houden, maar het wel lekker vinden om even naar het strand te gaan? Kies er dan voor om aan het eind van de middag te gaan. De ergste warmte is dan weg en je kunt er een uitgebreide picknick van maken voor het avondeten (neem veel lekkers mee zoals stokbrood met kruidenboter of andere smeersels, komkommer, snoeptomaatjes en lekkere andere hapjes) Een groot succes en het kost nauwelijks meer dan een avondmaaltijd thuis! 


Ik hoop dat de zomer nog lang gaat duren! ;) 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow