Onze week; ziek, de ogentest en Bibi de Bij!

 

Het was me het weekje wel weer vorige week! In het weekend werd Sara niet lekker en dat bleef de hele week... donderdag gingen we uiteindelijk met haar naar de dokter en bleek ze beginnende longontsteking te hebben, dus aan de antibiotica! Gelukkig knapte ze toen redelijk snel op! Kijk je mee naar onze week?! 


De week begint zo... een ziek meisje op de bank die alle aandacht en knuffels krijgt! 


En zo gaat het een paar dagen door...


Dustin gaat met Thijs mee naar zwemles op dinsdag en ziet in een winkel dit shirt hangen... wauw, die zou Thijs geweldig vinden! Helaas hadden ze zijn maat niet meer, maar ik ga de komende weken een paar keer langs deze winkel, want ze zouden nog nieuwe voorraad krijgen! 


Sara probeert vrolijk te blijven, maar wat is ze beroerd! Ze slaapt de hele dag en eet eigenlijk niks. Drinken gaat nog een beetje en dat is natuurlijk het belangrijkste, maar ze is echt heel ziek. 


Gek genoeg wordt ze woensdag vrolijk wakker. Zonder koorts en eet ze yoghurt en een paar boterhammen... Ze vraagt of ze weer naar de juffies mag en hoewel ik twijfel besluiten we toch om het te proberen. Na een paar uur wordt ik alweer gebeld, ze ligt al uren te slapen en heeft weer koorts, dus ik haal haar snel weer op! 


Donderdag mochten de meiden terug naar het consultatiebureau voor de ogentest. Sara gaat niet, voor haar maken we een nieuwe afspraak en Sofie gaat wel en ze haalt het! Ze had er deze keer ook niet erg zin in (opstandige peuter, haha!) maar ze deed het uiteindelijk wel en zag meer dan genoeg!


Daarna even met papa mee naar het tuincentrum. Terwijl ik met Sara naar de dokter ga. Ze blijkt een beginnende longontsteking te hebben en krijgt antibiotica. 


De dagen hierna doen we rustig aan. Sara knapt een beetje op en Sofie krijgt ook af en toe wat koorts. Vrijdag haalt Dustin haar eerder op van het kdv, want ook zij wordt ziek. Gelukkig minder ziek dan Sara, want na een beetje rust knapt ze zaterdag verder op. 


En dan is het zondag. Thijs gaat naar een feestje en daarna halen we hem op om naar het theater te gaan. We twijfelen nog even om te gaan, maar de meiden hebben het er al weken over! Ze hebben beiden ook geen koorts meer, dus we besluiten te gaan en dat was een goede keuze! Alle kinderen vinden het geweldig en dansen mee met de liedjes, ze vinden het super! We zijn blij dat we zijn gegaan.


Thijs ging met de "schurk" van het verhaal op de foto... "Dat is niet eng hoor mam!" haha! De kinderen konden ook nog met Bibi de Bij op de foto, maar onze meiden vinden van die grote figuren altijd eng, haha! Ze hebben dan van tevoren een mooi verhaal; Ik ga met Bibi de Bij op de foto of ik geef Bo een High Five, maar als we dan bij ze staan, dan is het huilen... ;) 


Als we weer thuis zijn doen we rustig aan. De meiden zijn kapot en slapen nog even lekker. Wij sluiten het weekend samen met Thijs af... met wat gezonds en lekkers. Dus en ik worden ook beiden verkouden, dus rustig aan en verder even niks! 


Dat was me dus het weekje wel! Gelukkig knapt iedereen weer op, ik hoop dat de virussen ook echt weg gaan blijven! De komende week hebben we een leuke week. Ik ga zelf 2 dagen weg en Thijs en Dustin gaan samen naar een premiere.... super leuk allemaal! De foto's zie je volgende week dinsdag weer!


 


Reacties

Marjolein op 17-04-2018 22:10

Oh ik zag het t shirt dat is Bumblebee of niet? Ik heb net voor onze zoon bij dr h&m 2 tshirts gevonden van de rescue bots! :-) Misschien een tip!!

Doortje op 18-04-2018 12:18

Hoi Marjolein, dat klopt inderdaad! Bedankt voor je tip, ik heb ze online gezien en wat zien ze er gaaf uit! Die ga ik zeker bestellen :D 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow