Ons weekmenu; plaattaart met geitenkaas, soep en gebakken brie...

 

Het is zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw weekmenu... ik hoop dat ik je weer inspiratie kan geven voor wat nieuwe gerechten. En anders kijk je gewoon voor de gezelligheid mee ;) 


Vrijdag aten we een plaattaart met spinazie, ui, knoflook en geitenkaas. Altijd erg lekker en ook bij de kinderen erg favoriet! 


Op zaterdag deden we weer een soepdagje... gezond en makkelijk! Deze keer kozen we voor uiensoep, ook al favoriet bij de kinderen en daardoor ook nog meer bij ons ;) 


Zondag had Dustin een etentje op zijn werk en at ik met de kinderen... we bakten lekker pannenkoeken... favoriet bij ons allemaal, haha! 


Maandag maakte ik weer Mexicaanse salade.... en fotografeerde deze naast de placemat met een flinke vlek, oeps... ! Ach, dat is het leven met kinderen... alles is weer vies voordat je het weet ;) 


Dinsdag kozen we voor een restjesdag. Nog wat salade, soep uit de vriezer en een broodje erbij, helemaal prima. 


Woensdag maakte ik een flinke ovenschaal vol met groenten... even lekker grillen in de oven en met pasta erbij hadden we een heerlijk maaltje. Thijs was uit logeren, dus we smulden er met de meiden van. :) 


Donderdag was het weer tijd voor een agv-tje, maar dan zonder vlees.... Ik maakte aardappeltjes uit de oven, broccoli en gebakken brie! Een uitprobeersel omdat ik nog minder vlees wil eten en het viel prima in de smaak... volgende keer probeer ik de stukjes nog iets krokanter te krijgen, maar het was nu ook erg lekker. 


De komende week hebben we nog niets op het menu staan, we moeten eens goed gaan denken wat we allemaal gaan eten! Ons weekmenu zie je volgende week weer! 

Reacties

Chantal op 13-08-2017 07:23

De plaattaart ziet er heerlijk uit.

Goed idee van de gebakken brie. Ik heb ook weleens gehoord van een gebakken plak rookkaas al dan niet gepaneerd. Alleen verkopen de meeste supermarkten rookkaas volgens mij alleen gesneden In dunne plakjes.

De Mexicaanse salade wil ik ook gaan uitproberen.

Fijne zondag!

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow