Weekmenu; een uitgebreid 4 gangen diner en onze favorieten!

Er staat weer een heerlijk weekmenu klaar om aan jullie te laten zien! Met een heerlijk 4 gangen menu en ook een aantal favorieten van ons. Kijk je mee?! 


Op vrijdag aten we een favoriet. Bij jullie, omdat dit recept nog steeds heel veel bezocht wordt op mijn blog, maar ook bij ons. Wortels met aardappeltjes en feta uit de oven. Lekker!! 


Zaterdag was ik met mijn zus op pad. We sliepen in een hotel in Alphen ad Rijn en besloten om bij een tapas restaurant te gaan eten met de AH restaurant actie. We bleken dan een 4 gangen menu te krijgen (althans de 2e krijg je graits) ;) Dat was veel! Maar wel erg lekker. Het voorgerecht waren een aantal hapjes... Carpaccio, wrap met kip en een stokbroodje met tonijnsalade. 


Daarna een soepje van de dag, dat was deze dag wortelsoep met sinaasappel. Erg lekker! 


Het hoofdgerecht kon je zelf kiezen, er waren 3 opties. Oa varkenshaas met champignons en pepersaus en mijn zus koos voor zalm. 


En toen nog het toetje. We hebben wel uren in het restaurant gezeten, dus hoewel het 4 gangen waren, zat ik niet bom en bomvol ;) Als toetje kozen we beiden voor creme brulee, super lekker! 


En toen was ik zondag weer thuis en hadden we een soort van restjesdag. Verschillende soorten pasta met tomatensaus en groenten die we nog konden vinden. Oa ui, paprika en erwtjes. 


Inmiddels maak ik bijna elke avond een foto van mijn bord. En opeens bedacht ik me dat ik ze ook wel op instagram stories kon delen. Mocht je me nog niet volgen; @doortjesblog. De meeste avonden kun je dan al zien wat we eten. Voor wat inspiratie ;) En ik kan er meteen bijzetten wat het is. Maandag aten we dus Mexicaanse salade. Dinsdag at ik alleen met de kinderen en aten we een restje salade die ik nog aanvulde met extra tomaat, avocado en wat plakjes komkommer. 


Woensdag was het tijd voor een uiensoepje. Het regende bijna de hele dag, dus dat was een goede match ;) Donderdag maakte ik iets wat we al lang niet meer hadden gegeten. Gehaktballetjes in tomatensaus met rijst. Erg lekker! Ook de kinderen smulden er van. De dames aten beiden 2,5 bord leeg :O Dit recept komt dus vaker op tafel, haha! 


Voor de komende week heb ik nog geen idee wat er op tafel komt. We vieren mijn verjaardag en dan hebben we een aantal eters. En verder zal het een druk weekje worden zo vlak voor de vakantie. Ons weekmenu zie je in ieder geval volgende week zondag weer! :D 

Reacties

Lorrianne op 16-07-2017 08:38

Wat ik zo leuk vind aan je week menu's is dat je het niet opgesmukt presenteerd, maar gewoon zoals het bij jullie op je bord ligt.

Eerste reactie is dan vaak, saai, maar he, het gaat om de smaak, en een beetje om de looks.

Chantal op 16-07-2017 09:14

Jullie weekmenu ziet er weer goed uit. De wortels met aardappelen en feta ga ik ook eens koken. En ik ga ook weer lekkere uiensoep maken! Vandaag staat hier chili con carne op het menu. Een fijne zondag!

Nieuwste artikelen;
Bespaar Continu NLHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow