3 jaar getrouwd!

 

Hoera! Wij zijn vandaag alweer 3 jaar getrouwd. 19 Juni 2014 gaven wij elkaar het ja-woord. Er is sinds die tijd veel verandert in ons leven! Ik weet nog dat ik toen ook al aan het bloggen was en een aantal foto's deelde waarop je ons niet kon zien omdat we graag anoniem wilden blijven ;) Moet je ons nu eens zien! Een leuke blog, elke dag vloggen... geweldig! Thijs was toen een peuter van bijna 2,5 jaar. Net zo oud als dat de meiden nu zijn! Een paar weken na de bruiloft had ik namelijk een postieve zwangerschapstest in mijn handen! Nu, met 3 prachtige kinderen vinden we het nog leuker om terug te denken aan die mooie dag. Dat is dus precies wat ik vandaag ga doen! Kijk je mee met de foto's van onze bijzondere dag? Op naar nog veel meer mooie jaren! <3


We begonnen de dag natuurlijk met de voorbereidingen. Zoals opmaken ;) Ik was die ochtend naar mijn ouders gegaan om mij daar helemaal mooi te maken.


Dustin was thuis met Thijs. Hij deed zijn prachtige pak aan. <3


Thijs vond papa er prachtig uit zien! Hij ging nog even een slaapje doen terwijl Dustin mij bij mijn ouders ging ophalen! 


Hier zagen we elkaar voor het eerst die dag ;) 


Daarna was het tijd om foto's te gaan maken. Er zaten heel veel mooie bij, maar deze twee laat ik jullie vandaag zien! Vanuit het foto's maken gingen we naar de locatie waar familie en vrienden op ons aan het wachten waren.... 


En hier zag Thijs mij voor het eerst in mijn trouwjurk ;) Dat koppie... echt geweldig! 


Daarna was het tijd voor het officiele gedeelte... het ja-woord! Heel speciaal! (en we vonden het ook wel spannend) ;) 


Na het ja-woord was er een borrel. Met oa onze bruidstaart! Ik vind hem nog steeds prachtig!! <3 


En daarna hadden we een diner. We hadden gekozen voor een buffet, zodat iedereen lekker rond kon lopen en het allemaal wat "losjes" was. Er werden toespraken gehouden (oa door mijn vader) <3 en er werd een video getoond van Thijs die dit mooie kunstwerk voor ons ging maken...! 


De dag was er echt 1 om nooit te vergeten. We hebben een geweldige dag gehad en ik denk er nog steeds met heel veel plezier en liefde aan terug. De locatie was prachtig en de dag was eigenlijk veel te snel voorbij ;) Vandaag is het alweer 3 jaar later, de tijd is zo snel gegaan! En ik hoop op nog veel meer prachtige jaren erbij! <3Reacties

Elle op 19-06-2017 07:05

Van harte gefeliciteerd!! Jullie zagen er prachtig uit. Wij waren vorige week (14e) 17 jaar getrouwd....voorbij gevlogen!

Marga_L op 19-06-2017 07:29

Gefeliciteerd. Een hele fijne dag vandaag. Het zonnetje heb ik vast voor jullie geregeld:)

Emelie op 19-06-2017 07:47

Wat een mooie foto's van jullie trouwdag! Gefeliciteerd!

Corina op 19-06-2017 09:00

Wauw!! Wat een ontzettende mooie jurk!!  

Gewoon Vlijtig op 19-06-2017 09:08

Prachtige foto's. Van harte gefeliciteerd.

Ineke op 19-06-2017 09:52

Wat een mooie stralende foto's, mooi stel zijn jullie hoor. :) En inderdaad die foto van Thijs, echt heel schattig. Van harte en een mooie dag. 

Marianne op 19-06-2017 10:19

Gefeliciteerd ! Prachtig zeg . Geniet van deze mooie dag 

Nicole op 19-06-2017 15:24

Leuk om jullie foto's te zien. Gefeliciteerd en een gezellige dag.

Esther op 19-06-2017 21:01

Prachtige foto's. Wat leuk dat je dat met ons wilt delen!

Henriette op 19-06-2017 21:05

Gefeliciteerd met jullie trouwdag

Doortje op 20-06-2017 13:23

Bedankt voor jullie lieve reacties! :) 

Nieuwste artikelen;
Bespaar Continu NLHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow