Recept; Vegetarische wraps (met video)

 

Als je mij al langer volgt, dan weet je dat wij weinig vlees eten. Wraps maakte ik eigenlijk altijd met gehakt of kip, maar ik probeerde dat laatst ook eens zonder vlees en wat denk je? Het was ook heerlijk! Dat is dus ook een blijvertje. 


Voor de wraps heb je nodig; 

* 6 wraps 

* 1 ui

* 2 paprika's

* kidneybonen of andere bonen naar keuze

* blikje mais

* Chilipoeder

* Paprikapoeder

* Peper en zout naar smaak 

* Kaas (ik gebruikte deze keer wat kaas die ik over had) Cheddar en gewone Goudse kaas


In de video van vandaag laat ik je zien hoe ik ze maak, kijk je mee?! Maak jij wraps altijd met vlees? En waar kies je dan voor? Zou je de vegetarische versie willen proberen? Laat het me weten in de reacties! 

Reacties

Ikke op 25-05-2016 07:23

Wij eten wraps ook altijd zonder vlees Maar ook zonder kaas. Bij ons gaan ze dan niet de oven in. Zelf eet ik dan enkel de groente vulling. ivm gluten. 

Anne op 25-05-2016 09:46

Wij eten ze inderdaad ook meestal zonder vlees. Maar net als Ikke niet in de oven. Ik maak een saus met ongeveer dezelfde ingredienten als jij en beleg dan een tortilla met sla, saus en kaas. 

Ik heb trouwens gisteren de ovenfrietjes gemaakt. Het waren lekkere aardappeltjes maar krokant werd het niet echt helaas. Misschien teveel olie gebruikt? Was jij het zetmeel van de aardappels?

Groetjes Anne

Gewoon vlijtig op 25-05-2016 09:55

Dat ziet er smakelijk uit.

Doortje op 25-05-2016 10:03

Anne, ze worden helaas nooit zo knapperig als frietjes uit de frituur oid. Ik was ze wel heel goed en zorg dus dat ze goed droog worden, dan worden ze het knapperigst is mijn ervaring ;) Als ik teveel olie gebruik worden ze inderdaad minder knapperig, je hebt echt maar een klein scheutje nodig! Ik hoop dat ze volgende keer lekkerder zijn ;) 

Doortje op 25-05-2016 10:04

Ikke, hier had ik dus weer geen last van.. dus het is nog echt zoeken! Ik zag je reactie over hooikoorst, dat heb ik gelukkig niet, het zit wel in de familie. 

Elle op 25-05-2016 16:39

Dat ziet er heerlijk uit! Nomnomnom. Voor de mannen maak ik ze met gehakt/kip en voor mezelf vegetarisch. Buiten de oven doe ik er nog sla, rode ui en avocado in en in de oven ongeveer zoals jou, maar dan voeg ik nog nog knoflook, tomatenblokjes, kanneelpoeder, ketoembar en chilivlokken bij. Stop er ook restjes bij als ik die heb, kan wat gekookte aardappeltjes in blokjes zijn of een handje sperziebonen. Je hebt mij met deze video voor het menu van vrijdagavond op een idee gebracht. Thanks!

Doortje op 26-05-2016 10:56

Goed idee Elle! Makkelijk om restjes op te maken :) Eetse alvast ;) 

Christina op 31-01-2017 19:47

Dank je voor dit recept. Wij hebben het vanavond gegeten en vonden het erg lekker! Ik had geen cheddar kaas, maar met Goudse kaas was het ook heerlijk. Wij eten steeds minder vlees en missen het niet.

Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow