Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je, maar wel iets korter dan normaal. We zaten echt even in een ziekenboeg... waardoor iedereen omstebeurt gevloerd werd door hoesten, verkoudheid en / of griep. Hierdoor was het allemaal wat rommeliger en aten we ook redelijk simpel, toch wil ik het natuurlijk graag laten zien en hoop ik dat we onze portie weer even gehad hebben ;) Kijk je mee?! 


Vrijdag was het restjesdag. Ik at rijst met vegetarische "kip" met wortel en bloemkool, een beetje een vreemde combi,maar het chilisaus erg prima te doen ;) 


Zaterdag gingen we Sint Maarten lopen, waardoor ik een simpele maaltijd gepland had... we aten frietjes met een hamburger en rauwkost. Doordat we op moesten schieten, vergat ik helaas een foto te maken...


Zondag maakte ik een grote schaal lasagne, met lekker veel groenten... en dat is favoriet hier in huis, want de schaal ging helemaal leeg, top!


Maandag maakte ik een zuurkoolschotel, het recept heb je al voorbij zien komen... onze kinderen vonden het ook lekker, maar er bleef wel iets over. Dat aten wij dinsdag terwijl de kinderen een ander restje uit de vriezer aten... zij hadden kip kerrie met sperziebonen en rijst. 


Woensdag at ik samen met de kinderen, Dustin had een werkuitje. Ik besloot om pannenkoeken te bakken, want die kon ik gemakkelijk van tevoren maken... lekker! 


En nu zou je nog een foto van donderdag verwachten, maar dat was juist de dag dat ik gevloerd was en in bed lag! Dustin at samen met de kinderen boerenkool stamppot... helemaal prima! 


De komende week eten we weer iets anders dan normaal. In het weekend vieren we de verjaardag van Dustin, want hij is maandag jarig! Er eten een aantal mensen mee, dus ik maak verschillende dingen. Op zijn verjaardag zelf kiezen we waarschijnlijk voor iets makkelijks... de foto's zie je volgende week zondag weer! 
Nieuwste artikelen;
Speelgoed DealsHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow