Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

5 handige apps om mee te besparen!

Besparen kan steeds makkelijker, er zijn steeds meer apps beschikbaar die je gemakkelijk op je telefoon kun zetten en je helpen besparen op je boodschappen, op uitjes of helpen om juist meer te verdienen. Vandaag zet ik mijn 5 favoriete bespaar apps voor je op een rij... 

1. Too good to go

Ik heb al vaker een mooi pakket gescoord bij TGTG. In de app kun je producten die overblijven als pakket kopen. Dat kan bij supermarkten, bakkers, maar bijvoorbeeld ook bij een restaurant. Voor een fractie van de prijs kun je een heel mooi pakket krijgen, je weet alleen van tevoren niet wat je krijgt, dat is dus een verrassing! Ik heb weleens producten gehad die wij zelf minder aten, maar ik kon er altijd weer iemand anders blij mee maken. Dus wat mij betreft een aanrader. 

De laatste tijd ben ik minder actief geweest op de app. Veel winkels en restaurants zijn gesloten en ik kom het liefst zo min mogelijk in de supermarkt. Maar als het allemaal weer makkelijker kan, ga ik weer snel kijken welk eten er gered kan worden. De app bestaat inmiddels 3 jaar en er zijn 5 miljoen maaltijden gered, allemaal goed voedsel wat anders in de prullenbak was gegaan, dus als je een pakket koopt via de app, dan ben je naast besparen ook nog eens heel goed bezig. 

2. Scoupy

Laatst bestelde ik een heel boodschappen pakket bij Scoupy, waar ik iets minder enthousiast over was. De losse aanbiedingen vind ik wel interessant. Met de app kun je producten met korting of gratis uitproberen. Je moet ze eerst aanschaffen in de supermarkt (soms geldt een actie alleen bij 1 bepaalde supermarkt) Maar daarna kun je via de app gemakkelijk een foto van de bon insturen en krijg je het geld terug gestort. 

Ik heb de app zelf al heel wat jaren en al ruim € 82,- terug gestort gekregen, toch leuk! 

3. Reclamefolder

Als je bespaart op je boodschappen, dan hou je zeer waarschijnlijk ook de aanbiedingen goed in de gaten. Wij ontvangen zelf geen papieren folders meer, maar gebruiken de app van reclamefolder. Ieder weekend staan de folders van de komende week er al snel op. Wij doen de boodschappen vaak bij dezelfde supermarkt en daarom zit ik op zondagochtend vaak al een weekmenu en boodschappenlijstje te maken naar aanleiding van de folder, ideaal! 

 

4. Groupon / Social deal


Ik zet deze 2 apps even bij elkaar, want ze werken vrijwel hetzelfde. Deze apps hebben verschillende deals met korting op een avondje uit, maar ook steeds meer op verschillende producten. Groupon bestaat al vrij lang en ik heb er al hele leuke dingen gekocht. Zo kregen wij de afgelopen jaren via Groupon korting op fotoproducten, verschillende etentjes en zelfs het onderhoud van onze CV-ketel. Ik kijk regelmatig of er iets interessants op staat.


Social deal is vooral in sommige plaatsen erg leuk. Bij ons is er vrij weinig aanbod, vind ik. Dus ik gebruik de app niet heel vaak. Ik kijk er af en toe even op en heb een aantal keer korting gehad op etentjes, toch leuk meegenomen.


5. Marktplaats


De marktplaats app verdient echt een plekje in dit rijtje. Ik vind de app ideaal omdat je als je aan het opruimen bent, meteen foto's kunt maken van producten die je wilt verkopen en die meteen in de app kunt gebruiken. Zo zet je in een handomdraai een nieuwe advertentie online en is de kans dat je het snel verkoopt ook groot.


Zoals jullie vast wel weten ben ik wel van het verkopen, omdat er altijd wel spullen zijn die je niet meer gebruikt. En dat extraatje is dan mooi meegenomen!

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een telefoon voor je kind
door Doortje 28 mrt., 2024
Waar moet je op letten bij een eerste telefoon voor je kind? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
De leukste paas activiteiten met kinderen
door Doortje 28 mrt., 2024
Het paasweekend staat voor de deur, de kinderen zijn lekker een lang weekend vrij, dus genoeg te doen!
Onze week; Nieuwe schoenen, ramen wassen, pannenkoeken en Pasen in huis
door Doortje 26 mrt., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Het inrichten van een babykamer, zo doe je dat!
door Doortje 25 mrt., 2024
Wij geven tips voor het inrichten van de babykamer (gesponsord artikel)
Recept; Havermout, chocolade koeken voor Pasen
door Doortje 23 mrt., 2024
Vandaag delen we het recept voor onze heerlijke havermout, chocolade koeken voor Pasen!
Hoe ga je om met kinderen van verschillende leeftijden tijdens de feestdagen?
door Doortje 22 mrt., 2024
Feestdagen, ze zijn druk voor de kinderen! Vandaag geven we tips voor leuke feestdagen! (gesponsord)
Je financien bijhouden
door Doortje 21 mrt., 2024
Een druk gezin en toch alles financieel op de rit? Ik geef je vandaag handige tips
door Doortje 19 mrt., 2024
Onze week; Een beetje lente, bloesembomen en logeren!
Recept; Paascake
door Doortje 16 mrt., 2024
Het eerste paas recept van dit jaar; Paascake!
Hoeveel spaargeld zou je moeten hebben?
door Doortje 14 mrt., 2024
Hoeveel spaargeld moet je achter de hand hebben? Vandaag duiken wij hier dieper op in... en zetten alles voor je op een rij.
Show More
Share by: